Gent Rugby betaalt graag u en uw gezin om te komen eten op 19 mei!

De inschrijvingen voor Sidney Gale zijn geopend: dit is hét clubfeest op vrijdag 19 mei 2017, vanaf 18u. Inclusief BBQ! Alle (jeugd)spelers, ouders en sympathisanten zijn uitgenodigd, met prijzen voor iedereen 🙂

Het is ook het moment waar onze rugbyspelers worden beloond voor hun prestaties op en rond het rugbyveld:

  • De spelertjes van U6 tot en met U12 worden allemaal beloond met een echte medaille
  • Vanaf U14 wordt er 1 speler per team, gekozen uit 4 genomineerden (die pas de avond zelf bekend gemaakt worden), beloond met de Sidney Gale Trofee. Dat is niet voor de beste speler op het veld maar degene die het meeste vooruitgang heeft geboekt op sportief en rugby-sociaal vlak

 

Verder zijn er nog tal van andere prijzen te verdelen over de verschillende categorieën zoals:

  • Thanks For ComingAward: de dwaaste stoot van het seizoen
  • Most Valuable Teamplayer: de speler of speelster die iedereen in zijn/haar ploeg wil hebben
  • Memorial Trophy: Meest verdienstelijk GRFC lid, de vrijwilliger die de grootste pluim verdient
  • Sidney Coach Award: De trainer die het meest vooruitgang heeft gemaakt

De presentatie van dit alles ligt dit jaar in professionele handen dus het belooft een boeiende avond te worden! Stuur uw nominaties nu alvast door naar [email protected]

 

Aan de innerlijke mens wordt uiteraard ook gedacht. Dit jaar is de menu keuze gevallen op een fantastische BBQ!

Kostprijs : 20 euro volwassenen   /   15 euro voor de kinderen. Hierbij zijn 4 drankjes inbegrepen. Inschrijven kan zoals steeds op http://www.gent-rugby.be/events.html Indien je graag een vegetarische alternatief hebt, graag aanduiden op dat formulier.

 

Sidney Gale is traditioneel ook het moment waarop we graag ook onze vele vrijwilligers (iedereen dus) bedanken. Daarom belonen we graag al onze vaste vrijwilligers (trainers, team-managers, …) maar ook alle leden/ouders die de afgesproken grubs opgaven en deden! We nodigen jullie dan ook graag uit voor 5 euro per persoon (eveneens voor uw gezinsleden!) én geven u er ook nog eens 4 drankbonnetjes van elk 1,5 euro bij de dag zelf. U snapt het al: We betalen u dus om te komen eten 😉

Betaling dient te gebeuren op het rekeningnummer van de club (BE67 1460 5466 4487) met vermelding “EVSG”, uw voornaam, naam en team.

We hopen jullie allen te zien op Sidney Gale!